WORKER-REKRY

KUN YRITYS HALUAA TYÖNTEKIJÄN SUORAAN OMAAN PALVELUKSEENSA, ON WORKER-REKRY OIKEA RATKAISU.

Oli kyseessä sitten työntekijä-, asiantuntija- tai johtotason rekrytointi, me löydämme parhaan mahdollisen osaajan yrityksesi tarpeisiin.

Suorarekrytoinnissa hoidamme koko rekrytointiprosessin ja valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseen. Rekrytoinnin toteuttamiseksi meillä on käytössämme eri alojen kokeneet ammattilaiset ja parhaat rekrytointimenetelmät sekä toimihenkilöiden ja ylempien toimihenkilöiden rekrytointiin kehittämämme WORKER PRO -kanava.

WORKER-REKRYssä maksat vain onnistuneesta rekrytoinnista ja palveluumme sisältyy tyytyväisyystakuu. Tunnemme hakijamarkkinan ja meillä on vankka kokemus eri alojen rekrytoinneista, joten WORKER-REKRY on tehokas tapa vaativampienkin rekrytointien läpivientiin. Käytämme rekrytoinnissa menetelmänä ilmoitushakua, suorahakua tai yhdistelmähakua.

REKRYTOINTIKOKONAISUUS SUUNNITELLAAN AINA TAPAUSKOHTAISESTI NIIN, ETTÄ ASIAKASORGANISAATIO SAA PARHAAN HYÖDYN JA TULOKSEN.

RÄÄTÄLÖIMME REKRYTOINNIN TOIVEIDESI MUKAAN

Kokonaisen Workerin hoitaman rekrytointiprosessin sijaan voit pyytää meitä hoitamaan jonkun rekrytoinnin osakokonaisuuden, esimerkiksi työpaikkailmoittelut, hakijoiden esikarsinnan tai työhaastattelut.

Tarjoamme myös soveltuvuusarviointeja joko irrallisena kokonaisuutena tai sisällytämme soveltuvuusarvioinnin osaksi rekrytointiprosessia varmistamaan oikeanlaisen työntekijän ja työtehtävän kohtaamisen.

Kauttamme saat apua myös johdon ja henkilöstön kehittämiseen, jos tavoitteenasi on kehittää tiimien osaamista ja yhteistyötä, tunnistaa korkean potentiaalin omaavat työntekijät tai arvioida johdon, esimiesten ja asiantuntijoiden vahvuuksia ja kehittämiskohteita.

Jätä yhteydenottopyyntö alta tai ota yhteyttä omalle alueellesi, niin suunnitellaan tarpeisiisi sopiva rekrytointikokonaisuus!