WORKER-AKATEMIA

Worker-akatemia järjestää erilaisia koulutuksia asiakkaidemme työvoiman tarpeisiin.

Esimerkiksi erilaiset telineasentaja- ja kuljettajakoulutuksemme ovat olleet toimivia ja menestyksekkäitä jo vuosien ajan. Koulutuksia järjestämme yhteistyössä oppilaitosten ja yksityisten koulutuksenjärjestäjien kanssa, ja niiden avulla on mahdollista kouluttaa täsmäosaamista asiakkaidemme tarpeisiin. Koulutuksia voidaan räätälöidä täysin asiakkaan toiveiden mukaisiksi, ja niiden avulla saadaan koulutettua uusia osaajia aloille, joissa työvoiman tarve on suurin ja tekijöistä on pulaa.

Koulutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan tarpeiden mukaiseksi, ja Worker-akatemia vastaa sovitusta koulutuskokonaisuudesta aina opiskelijoiden valinnasta valmistumiseen saakka. Koulutuksen jälkeen valitut työntekijät voivat jäädä työskentelemään yritykseen Workerin kautta, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseen. 

Olemme järjestäneet mm. telineasentaja-, kattoasentaja, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja-, kuorma-autonkuljettaja- ja rakennusapumieskoulutuksia – opiskelijoista suuri osa on koulutuksen jälkeen jatkanut töitä asiakkaan toiveesta.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Olemme järjestäneet mm. telineasentaja-, kattoasentaja,
yhdistelmäajoneuvonkuljettaja-, kuorma-autonkuljettaja- ja rakennusapumieskoulutuksia.

opiskelijoista suuri osa on koulutuksen jälkeen
jatkanut töitä asiakkaan toiveesta.