TYÖNTEKIJÄLLE

MAHTAVAA, ETTÄ OLET TÖISSÄ WORKERILLA!

Me toimimme työsuhteessasi työnantajana ja hoidamme kaikki lakisääteiset palkanmaksuun, vakuutuksiin ja työterveyteen liittyvät työnantajavelvoitteet.

Tältä sivulta saat työsuhdettasi koskevia tietoja, kuten palkanmaksuun, tuntikirjauksiin, työterveyshuoltoon sekä työturvallisuuteen liittyviä olennaisia asioita. Tarkemmat alueelliset ohjeistukset saat Workerin yhteyshenkilöltäsi tai alueesi perehdytysohjeesta, jonka näet kirjautumalla järjestelmäämme alla olevasta napista.

Työpaikaltasi eli asiakasyritykseltämme saat kaikki työvuorot sekä käytännön perehdytykset ja ohjeistukset työhön. Käy esimiehesi kanssa läpi kaikki turvalliseen työskentelyyn liittyvät asiat heti kun aloitat työt asiakasyrityksessämme.

palkkajaksot
Tärkeää tietoa työntekijöille

Palkkasi maksetaan ajoissa tehtyjen työaikakirjausten perusteella palkkajaksosi palkanmaksupäivinä(kts.alempana). Palkkajaksot vaihtelevat alan ja asiakkaanmukaan ja Workerin yhteyshenkilösi kertoo työsuhteessasi sovellettavan palkkajakson.

Pääset kirjaamaan työtuntisi ja näkemään palkkajaksosi kirjautumalla järjestelmäämme tästä. Tunnukset sivullemme olet saanut sähköpostiisi jättäessäsi meille työhakemuksen. Tunnusten puuttuessa tai unohduttua voit ottaa yhteyttäWorkerin yhteyshenkilöön.

Tunnit tulee olla kirjattuna viimeistään palkkajakson viimeinen päivä. Mikäli tunteja unohtuu kirjata ja palkkajakso ehtii jo päättyä, siirtyy myös palkanmaksu myöhässä kirjattujen tuntien osalta seuraavan palkanmaksupäivään.

Mikäli alueellasi on käytössä paperinen työaikakirjauas, tuntilaput lähetetään asiakkaan allekirjoittamana osoitteeseen tuntilaput(a)workerfinland.fi aina palkkajakson viimeisenä työpäivänä. Tuntilapun voi jättää myös toimiston postilaatikkoon.

Verokorttia ei tarvitse erikseen toimittaa työsuhteen alkaessa. Saamme verokorttisi suoraan verottajalta, mikäli sinulle on luotu verokortti palkkaa varten.

Jos haluat että perimme ammattiliiton jäsenmaksusi suoraan palkastasi, tulee sinun toimittaa meille jäsenmaksuperintäsopimus täytettynä tiedoillasi ja allekirjoitettuna.

Mikäli sairastut, ilmoitathan ensimmäisenä työpaikallesi asiasta ja sen jälkeen Workerille. Olet oikeutettu työehtosopimuksen mukaisesti sairausajan palkkaan toimitettua sairauslomatodistusta vastaan, joten toimitathan todistuksen meille heti sen saatuasi.

Työterveyshuollon vastaanotolle hakeutumisessa on alueellisia eroja, joten kysythän alueesi toimintatavat Workerin yhteyshenkilöltäsi. Näet alueesi perehdytysohjeet myös kirjautumalla järjestelmäämme tästä.

Kaikki työntekijämme ovat vakuutettuja työtapaturmien varalta. Mikäli sinulle sattuu töissä työtapaturma, ilmoita asiasta Workerin yhteyshenkilölle heti tapahtuman jälkeen. Tiedon oman alueesi vakuutusyhtiöstä ja toimintatavoista saat Workerin yhteyshenkilöltäsi työsuhteen alkaessa.

Näet alueesi perehdytysohjeet myös kirjautumalla järjestelmäämme tästä. Kiireellisessä tapauksessa voit mennä mihin tahansa päivystävään lääkäriin.

Mikäli tarvitset työ- tai palkkatodistuksen, olethan yhteydessä henkilöstökonsultteihimme joko puhelimitse tai sähköpostitse.