TYÖHYVINVOINTI
WORKERILLA

Me Workerilla todella välitämme työntekijöidemme työhyvinvoinnista. Pyrimme monin eri keinoin varmistamaan, että työntekijämme pysyvät toimintakykyisenä vuoden jokaisena päivänä, niin työssä kuin vapaa-ajallaan.

On meidän, työntekijämme sekä asiakkaamme etu, että Workerin väki on aina parhaassa terässä työssään! Sen eteen teemme töitä ja haluamme kehittyä.

Workerin työhyvinvointivastaavalla Marko Patterilla on taustallaan 20-vuotinen kilpailu-ura voimamieskilpailuista, voimanostosta kuin myös laajasti kamppailu-urheilusta. Hän on Suomalaisen Jäsenkorjauksen opiskelija ja todellakin tietää niksit työssäjaksamiseen ja hyvinvointiin.

Työskennellessään rakennustyömailla Marko huomasi suuren parantamisen mahdollisuuden työntekijöiden työhyvinvoinnissa ja työssäjaksamisessa.

Tarjoammekin työntekijöillemme neuvoja esimerkiksi oikean ruokavalion löytämisessä sekä vinkkejä liikunnasta. Voimme myös tarvittaessa hoitaa kehon jumit pois sekä avata nikamien/nivelien lukot. Näin ehkäisemme mahdollisia työntekijäiden sairauslomia, koska ammattiauttajalle pääsemistä ei tarvitse pitkään odottaa.

SI-nivelen toimintahäiriö voi aiheuttaa alaselkäkipua

SI-nivelen lukkiutumiset ja erilaiset fasettilukot koko selän alueella, ovat toistuvia vaivoja rakennustyömailla. Työasennot kun ovat välillä haastavia hyvästä ergonomiasta huolimatta. Myös erilaiset lihasjumit varsinkin työperäiset, joissa toistuu sama liike useasti, ovat yksi syy lihasten kiputiloihin ja raajojen puutumisiin.

Niska -ja hartiaseudun, koko selän ja varsinkin kiertäjäkalvosimen lihaksien vaivat, ovat yksi todella iso osa sairauslomien syistä ja tapaturmista.

Säännöllisillä hoidoilla ja akuutteihin vaivoihin välittömästi puuttumisella, voidaan sairauslomien pituuksiin vaikuttaa melkoisesti. Säännöllisellä hoidolla säilytetään työntekijän työkyky ympäri vuoden.

-Marko Patteri, työhyvinvointivastaava