TEOLLISUUS

Kun tarvitset työntekijöitä teollisuuteen, Worker löytää oikeat tekijät yrityksesi tarpeisiin.

Meillä on kontakteja eri alojen kokeneisiin ammattilaisiin ja kattava verkosto työntekijöitä valmiina töihin tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla – Suomeen ja ulkomaille, paikallisesti tai reissutöihin.

Kauttamme löydät tarpeesi mukaan teollisuuden alojen ammattilaisia ja reippaita apukäsiä. Olemme rekrytoineet pitkään mm. ydinvoimalatyömaille, voimalaitosprojekteihin, isoille ja pienille metallipajoille, kaivoksille, huoltoseisakkeihin ja koneistamoille. Olemme hoitaneet myös lukuisia toimihenkilörekrytointeja teollisuuteen, ja meiltä hoituvat vaativatkin rekrytoinnit.

Toimihenkilöillämme on pitkä kokemus teollisuusaloista ja eri työtehtävien vaatimuksista. Huolehdimme työntekijöistämme ja olemme reilu kumppani asiakkaillemme – me tähtäämme pitkiin ja kaikille osapuolille antoisiin asiakassuhteisiin.

Työturvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, ja tavoitteemme on tottakai nolla tapaturmaa. Varustamme työntekijämme asiaankuuluvilla ja tarkastetuilla varusteilla, ja huolehdimme kaikista työnantajavelvotteista. Tarkastamme tarvittavat ammattikortit ja huolehdimme asiakkaan toiveiden mukaiset luvat ja muut asiat kuntoon.

Järjestämme myös erilaisia koulutuksia asiakkaidemme työvoiman tarpeisiin, ja esimerkiksi telineasentaja- oppisopimuskoulutuksemme on ollut menestyksekäs jo vuosien ajan. Koulutuksia järjestämme yhteistyössä oppilaitosten ja yksityisten koulutuksenjärjestäjien kanssa, ja niiden avulla on mahdollista kouluttaa täsmäosaamista asiakkaidemme tarpeisiin. Koulutuksia voidaan räätälöidä täysin asiakkaan toiveiden mukaisiksi, ja niiden avulla saadaan koulutettua uusia osaajia aloille, joissa työvoiman tarve on suurin.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!