SOSIAALI- JA TERVEYSALA

KUN TARVITSET TYÖNTEKIJÖITÄ SOSIAALI- JA TERVEYSALALLE, WORKER LÖYTÄÄ OIKEAT TEKIJÄT YRITYKSESI TARPEISIIN.

Me hoidamme rekrytointeja laajasti sote-alan kentälle, esimerkiksi vanhustenhoitoon, lastensuojeluun, kuntoutustoimintaan ja päiväkoteihin. Kauttamme työllistyvät mm. sairaanhoitajat, sosionomit, fysioterapeutit, lähihoitajat, ja monet muut sote-alan ammattilaiset.

Sote-alan rekrytointeja hoitavilla toimihenkilöillämme on pitkä kokemus sekä sote-alan rekrytoinneista, että käytännön töistä kentällä. Tunnemme eri työtehtävien erityisvaatimukset, ja tarkistamme kaikkien työntekijöidemme luvat ja pätevyydet jo rekrytoitaessa.

Rekrytointien lisäksi me Workerilla myös koulutamme sotealan yrityksiä, esimerkkinä järjestämämme päihdekoulutukset yrityksille alalla pitkään työskennelleen kouluttajamme toteuttamina. Olemme myös aloittamassa Silta työelämään – hanketta yhteistyössä KRIS Satakunnan kanssa. Hankkeen tavoitteena on palauttaa vankila- ja päihdekierteessä eläneitä ihmisiä takaisin työelämään. Lisäksi teemme yrityksille erilaisia henkilöstön kehittämisprojekteja, joissa käytetään apuna yhteisöhoidon toimintamalleja. Kehittämisprojekti räätälöidään aina erikseen jokaiselle yritykselle ja aiemmista projekteista on mahdollisuus saada referenssejä.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!