WORKER-REKRY

Kun yrityksesi haluaa työntekijän suoraan omaan palvelukseensa,
on Worker-rekry oikea ratkaisu.

Me Worker-rekryssä etsimme parhaimman mahdollisen osaajan yrityksesi tarpeisiin. Worker-rekryssä yhdistyy rekrytoivien alan ammattilaisten osaaminen ja alan parhaat henkilöarviointimenetelmät.

Worker-rekry soveltuu sekä toimihenkilö, että työntekijärekrytointeihin.

Worker rekry

Rekrytoinnin toteuttamiseksi meillä on käytössäMME eri alojen parhaimmat ammattilaiset

PETRI SYRJÄTIE


Petri on toiminut sosiaalialan moniosaajana 15 vuotta. Työura koostuu lastensuojelu sekä päihdetyöstä ja työnkuva on vuosien aikana vaihdellut ohjaajan työstä vaativaan esimiestyöhön. Lisäksi Petri toimii päihdeasioiden kouluttajana.

RIKU HUMALA


Riku on ollut rakennusalan yrittäjänä 15 vuotta. Hän on oppinut työssään ymmärtämään, mitä rakennusalan henkilöstöltä vaaditaan.

Viimeiset neljä vuotta Riku on käyttänyt osaamistaan lähinnä rakennusalan rekrytoinnin parissa. Sitä ennen hänellä on työhistoriaa myös kuljetusalalta, jossa logistiikka-alan eri työt tulivat tutuiksi.

SAMU SALMINEN


Samu on työskennellyt eri kaupan- ja rekrytointialan tehtävissä yli 20 vuotta. Näistä viimeiset 11 vuotta henkilöstöpalvelualalla. Erityisosaaminen metalli/tuotantoteollisuus sekä esimies rekrytoinnit kaupanalalle.

Soveltuvuusarvioinnit

Soveltuvuusarvioinnit

Jukka Vesala, Evium Oy


Jukka on työskennellyt liiketoiminnan kehityksen, esimiestyön ja valmennuksen aloilla 25 vuotta, joista yrittäjänä viimeisen 10 vuotta. Soveltuvuuden arviointeja Jukka on tehnyt 5 vuotta ja hänellä on arviointien tekemiseen vankka koulutus ja kokemus.

Evium Oy:llä on käytössään kansainvälisen Hill Management GMBH:n soveltuvuuden arvioinnin työkalut yksinoikeudella Skandinaviassa. Metodia on kehitetty jatkuvana prosessina yli 40 vuotta ja testin suorittaneita henkilöitä on yli 40 000.

Psykoterapeutin haastattelut ja testaukset

Annika Vallin


Annika on erityistason psykoterapeutti. Hänellä on lähes 30 vuoden kokemus sosiaali– ja terveydenhuoltoalalta, lisäksi hän on työskennellyt 14 vuotta esimiestehtävissä.

Hän on toiminut työnhakukoulutusten opettajana, näin ollen hän omaa laajan näkemyksen työnantajien tarpeista ja odotuksista sekä erilaisten tehtäväkuvien vaatimuksista.

Worker-rekryssä maksat vain onnistuneesta rekrytoinnista.

Worker on mukana jakamassa tätä riskiä.

Rekrytointipalkkio jaetaan kolmeen osaan:
1. osa - työntekijän aloitettua työt
2. osa - 3kk:n työskentelyn jälkeen
3. osa - 6kk:n työskentelyn jälkeen.

Tällä varmistamme sen, että mikäli työsuhde päättyy suunniteltua nopeammin, asiakkaamme ei joudu sen lisäksi, että uhraa aikaa ja rahaa uuden työntekijän kouluttamiseen, vielä maksamaan täyttä hintaa rekrytoinnista.

Soveltuvuusarviointi alkaen 250€/testattu henkilö.

Soveltuvuusarviointi sisältää työnhakijan testauksen + tulosten henkilökohtaisen purkamisen hakijan kanssa. Soveltuvuusarvioinnin käyttämisestä osana rekrytointiprosessia sovitaan aina asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti. Kaksiosainen psykoterapeutin järjestämä haastattelu ja testaus 850€/testattu henkilö.

Persoonan valmiuksien ja vahvuuksien analysointi suhteessa työn vaatimuksiin ja työnantajan toivomuksiin nähden. Psykoterapeutin haastattelun ja testaamisen käyttämisestä osana rekrytointiprosessia sovitaan aina asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti.