MUUT TOIMIALAT

Workerin kautta löydät työntekijät alalle kuin alalle!

Meillä on pitkä kokemus mm.kiinteistöalan, ravintola-alan, kaupan alan ja toimisto- ja asiakaspalvalualojen rekrytoinneista, sekä vaativistakin ICT-alan toimeksiannoista. Kokemuksen kautta tunnemme eri alojen vaatimukset, ja hoidamme rekrytoinnit aina asiakkaan toiveiden ja vaatimusten mukaan.

Huolehdimme työntekijöistämme ja olemme reilu kumppani asiakkaillemme – me tähtäämme pitkiin ja kaikille osapuolille antoisiin asiakassuhteisiin. Tarjoamme työntekijöillemme tarvittavat työvarusteet ja huolehdimme kaikista työnantajavelvotteista.

Järjestämme myös erilaisia koulutuksia asiakkaidemme työvoiman tarpeisiin, ja jo usean vuoden ajan koulutuksemme ovat olleet toimivia ja menestyksekkäitä. Koulutuksia järjestämme yhteistyössä oppilaitosten ja yksityisten koulutuksenjärjestäjien kanssa, ja niiden avulla on mahdollista kouluttaa täsmäosaamista asiakkaidemme tarpeisiin. Koulutuksia voidaan räätälöidä täysin asiakkaan toiveiden mukaisiksi, ja niiden avulla saadaan koulutettua uusia osaajia aloille, joissa työvoiman tarve on suurin ja tekijöistä on pulaa.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!