MAANRAKENNUS- JA RAKENNUSALA
SEKÄ TALOTEKNIIKKA

Workerilla on vahva osaaminen ja pitkä tuntemus rakennusalan rekrytoinneista aina apumiestehtävistä työnjohto- ja päällikkötason tehtäviin.

Workerin kautta löydät työntekijöitä ammattitaidolla rakennus- ,maarakennus- ja talotekniikka-aloille.

Meillä on kontakteja eri alojen kokeneisiin ammattilaisiin ja kattava verkosto työntekijöitä valmiina töihin tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla. Tarvitsee yrityksesi sitten lisäkäsiä äkillisiin tarpeisiin, pitkän linjan timpureita pidempään urakkaan, tai osaavan työmaapäällikön tai työnjohtajan, me löydämme oikeat tekijät. Workerin porukalla olemme urakoineet jopa kokonaisia kerrostaloja!

Workerin toimihenkilöillä on vankan rakennusalan rekrytointikokemuksen lisäksi osaamista rakennusalan käytännön tehtävistä, joten me todella tiedämme työtehtävät ja niiden vaatimukset. Huolehdimme työntekijöistämme ja olemme reilu kumppani asiakkaillemme – me tähtäämme pitkiin ja kaikille osapuolille antoisiin asiakassuhteisiin.

Työturvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, ja tavoitteemme on tottakai nolla tapaturmaa. Varustamme työntekijämme asiaankuuluvilla ja tarkastetuilla varusteilla, ja huolehdimme kaikista työnantajavelvotteista. Tarkastamme tarvittavat ammattikortit ja huolehdimme asiakkaan toiveiden mukaiset luvat ja muut asiat
kuntoon.

Järjestämme myös erilaisia koulutuksia asiakkaidemme työvoiman tarpeisiin, ja esimerkiksi telineasentaja-
oppisopimuskoulutuksemme on ollut menestyksekäs jo vuosien ajan. Koulutuksia järjestämme yhteistyössä oppilaitosten ja yksityisten koulutuksenjärjestäjien kanssa, ja niiden avulla on mahdollista kouluttaa täsmäosaamista asiakkaidemme tarpeisiin. Koulutuksia voidaan räätälöidä täysin asiakkaan toiveiden mukaisiksi!

Kysy lisää tai pyydä tarjous!