LOGISTIIKKA

Worker tuntee logistiikka-alan vaatimukset - meillä on paljon kokemusta logistiikka-alan rekrytoinneista ja ulkoistuksesta.

Tarvitsi yrityksesi työntekijää sitten ratin taakse tai varastolle, me löydämme toiveidesi mukaiset työntekijät. 

Olemme rekrytoineet pitkään mm. jakeluautonkuljettajia, kuorma-autonkuljettajia ja yhdistelmäkuskeja, sekä varastotyöntekijöitä keräilystä varastoesihenkilöihin. Toimihenkilöillämme on pitkä kokemus logistiikka-alasta ja eri työtehtävien vaatimuksista. Huolehdimme työntekijöistämme ja olemme reilu kumppani asiakkaillemme – me tähtäämme pitkiin ja kaikille osapuolille antoisiin asiakassuhteisiin. Workerin kautta hoituu myös logistiikan ulkoistaminen!

Työturvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, ja tavoitteemme on tottakai nolla tapaturmaa. Varustamme työntekijämme asiaankuuluvilla ja tarkastetuilla varusteilla, ja huolehdimme kaikista työnantajavelvotteista. Tarkastamme tarvittavat ammattikortit ja huolehdimme asiakkaan toiveiden mukaiset luvat ja muut asiat kuntoon.

Järjestämme myös erilaisia koulutuksia asiakkaidemme työvoiman tarpeisiin, ja esimerkiksi erilaiseT kuljettajakoulutuksemme ovat olleet toimivia ja menestyksekkäitä jo vuosien ajan. Koulutuksia järjestämme yhteistyössä oppilaitosten ja yksityisten koulutuksenjärjestäjien kanssa, ja niiden avulla on mahdollista kouluttaa täsmäosaamista asiakkaidemme tarpeisiin, ja saada esimerkiksi opiskelijoille ammattipätevyys voimaan tai ajokorttiluokkaa korotettua. Koulutuksia voidaan räätälöidä täysin asiakkaan toiveiden mukaisiksi, ja niiden avulla saadaan koulutettua uusia osaajia aloille, joissa työvoiman tarve on suurin.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!