KIINTEISTÖNHOITO- JA SIIVOUS

Me hoidamme rekrytointeja ja työvoimaa laajasti kiinteistöhuolto- ja siivousalalle!

Kauttamme löydät tarpeesi mukaan kokeneita kiinteistönhoitajia ja osaavia siivoojia, sekä reippaita apukäsiä esimerkiksi talven lumityösesonkiin. Olemme rekrytoineet pitkään kiinteistöalalle, ja meiltä löydät työvoimaa nopeastikin muuttuviin tilanteisiin ja äkillisiin tarpeisiin. Olemme rektytoineet myös kiinteistöhuollon työnjohtajia ja siivousalan palveluesimiehiä, joten meiltä löydät tekijät jokaiseen tarpeeseen.

Huolehdimme työntekijöistämme ja olemme reilu kumppani asiakkaillemme – me tähtäämme pitkiin ja kaikille osapuolille antoisiin asiakassuhteisiin. Varustamme työntekijämme asiaankuuluvilla varusteilla, ja huolehdimme kaikista työnantajavelvotteista. Tarkastamme tarvittavat ammattikortit ja huolehdimme asiakkaan toiveiden mukaiset luvat ja muut asiat kuntoon.

Järjestämme myös erilaisia koulutuksia asiakkaidemme työvoiman tarpeisiin, ja koulutuksemme ovat olleet menestyksekkäitä jo vuosien ajan. Koulutuksia järjestämme yhteistyössä oppilaitosten ja yksityisten koulutuksenjärjestäjien kanssa, ja niiden avulla on mahdollista kouluttaa täsmäosaamista asiakkaidemme tarpeisiin. Koulutuksia voidaan räätälöidä täysin asiakkaan toiveiden mukaisiksi, ja niiden avulla saadaan koulutettua uusia osaajia aloille, joissa työvoiman tarve on suurin.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!