KAUPPA- JA RAVINTOLA

Me hoidamme rekrytointeja ja työvoimaa laajasti ravintola-alalle ja kaupan alalle

Oli kyseessä sitten erikoismyymälät, päivittäistavarakaupat, yökerhot, à la carte-ravintolat, lounasravintolat, kahvilat tai festarit, me hoidamme työvoiman tai rekrytoinnin!

Toimihenkilöillämme on kokemusta sekä ravintola-alan rekrytoinneista että työskentelystä kaupan alalla ja ravintola-alalla, joten me ymmärrämme ravintola-alan ja kaupan alan vaatimukset. Huolehdimme työntekijöistämme ja olemme reilu kumppani asiakkaillemme – me tähtäämme pitkiin ja kaikille osapuolille antoisiin asiakassuhteisiin. Huolehdimme kaikista työnantajavelvotteista, ja pidämme huolen, että rekrytoimillamme työntekijöillä on tarvittavat luvat, esimerkiksi anniskelupassi ja hygieniapassi.

Järjestämme myös erilaisia koulutuksia asiakkaidemme työvoiman tarpeisiin, ja koulutuksemme ovat olleet menestyksekkäitä jo vuosien ajan. Koulutuksia järjestämme yhteistyössä oppilaitosten ja yksityisten koulutuksenjärjestäjien kanssa, ja niiden avulla on mahdollista kouluttaa täsmäosaamista asiakkaidemme tarpeisiin. Koulutuksia voidaan räätälöidä täysin asiakkaan toiveiden mukaisiksi, ja niiden avulla saadaan koulutettua uusia osaajia aloille, joissa työvoiman tarve on suurin.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!